COVID-19 maatregelen – Trainingscentra in Amsterdam en Rotterdam blijven open!

COVID-19 maatregelen – Trainingscentra in Amsterdam en Rotterdam blijven open!

  • Check icon Risicovrij annuleren
  • Check icon Realistisch trainen
  • Check icon Hooggekwalificeerde instructeurs

Zaterdag 18 december jl. was er een extra persconferentie waarin de overheid een lockdown heeft afgekondigd. Veel niet-essentiële locaties moeten daarom hun deuren sluiten. Op de website van de Rijksoverheid zijn trainingscentra benoemd onder de locaties die open mogen blijven:

Locaties voor cursussen en trainingentheorie- en praktijkexamens noodzakelijk voor de uitoefening van beroep en/of bedrijf.

Onze trainingscentra blijven daarom open om u te ondersteunen. Om veilig te kunnen werken en handelen in het geval van incidenten, dienen professionals in de hoog-risico industrieën hun veiligheidskritische competenties te onderhouden; deze zijn vitaal voor de samenleving.

Heeft u reeds een training gepland staan, dan kunt u er gerust op zijn dat deze doorgaat. Voor aanvullende trainingen kunt u contact met ons opnemen via booking@nl.relyonnutec.com of 0181 376 600.

Let op: Er zijn geen nieuwe dispensatieregelingen aangekondigd vanuit OPITO, NOGEPA, GWO of ILT. Daarom is het belangrijk uw training door te laten gaan, zodat uw certificaten geldig blijven.

Uiteraard nemen wij bij de uitvoering van de trainingen de door de Rijksoverheid opgestelde maatregelen in acht:

  • Was vaak en goed uw handen.
  • Houd 1,5 meter afstand.
  • Blijf thuis bij klachten en laat u direct testen. Ook als u gevaccineerd bent.
  • Zorg voor voldoende frisse lucht.

Aanvullend hierop blijft de mondkapjesplicht in alle binnenruimtes op onze trainingscentra van kracht. Het mondkapje mag alleen af wanneer men zit. Houd ook dan 1,5 meter afstand. Daarnaast is het mogelijk van de gelegenheid gebruik te maken u te laten testen door één van onze daarvoor opgeleide en gekwalificeerde medewerkers. Indien u hiervan gebruik wenst te maken, dan kunt u contact opnemen met uw accountmanager of onze afdeling business support via 0181 376 600 of booking@nl.relyonnutec.com.

Wij houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en passen waar nodig de maatregelen hierop aan. Heeft u vragen, dan vernemen wij dit graag van u.