Amsterdam 01
  • Check icon Risicovrij annuleren
  • Check icon Realistisch trainen
  • Check icon Hooggekwalificeerde instructeurs

De NDSM Werf in Amsterdam is de thuisbasis voor RelyOn Nutecs unieke ultramoderne oefencentrum. Het industriële gebouw biedt veiligheidstrainingsfaciliteiten voor professionals in de offshore, maritieme en wind industrie. Doordat vrijwel alle trainingen indoor plaatsvinden kunnen de trainingen onder alle weersomstandigheden doorgaan.

In het RelyOn Nutec Amsterdam gebouw bevinden zich twee zwembaden voor helikopter onderwater ontsnappingsoefeningen en overleven op zee trainingen. In een van de zwembaden kunnen wij golven creëren zodat er zeer realistische scenario’s gesimuleerd kunnen worden. We hebben ook uitgebreide GWO trainingsfaciliteiten voor werken en redden op hoogte scenario’s.

Trainingsschip

In 2019 is de locatie RelyOn Nutec Amsterdam uitgebreid met een geavanceerd brandbestrijdingsobject dat gesitueerd is in een echt schip. Het interieur van het schip bestaat uit een cabine, kombuis, opslagruimte en fuel treatment room. Het schip heeft een machinekamer verdeeld over twee niveaus. In het schip kunnen met verschillende soorten brandstof levensechte branden gesimuleerd worden onder gecontroleerde omstandigheden. Een conventionele en vrije val reddingsboot zijn bevestigd aan de buitenkant van het schip.

Dankzij de uitgebreide faciliteiten aan boord van het schip kan de complete ‘command & control’ keten getraind worden. De combinatie van brand- en reddingsbootfaciliteiten maken het mogelijk diverse scenario’s uit te voeren, inclusief het daadwerkelijk noodverlaten van het schip indien het incident niet onder controle te krijgen is.

Op het schip kan tevens worden getraind op het werken in en redden uit besloten ruimtes.

Overzicht van de faciliteiten

  • Survival- / zwembadfaciliteiten
  • Reddingsboten
  • Faciliteiten voor brandbestrijding
  • Faciliteiten voor (GWO) windtraining
  • Trainingsschip voor maritieme training
  • Leslokalen
  • Kantine / koffieruimte

Bereikbaarheid

Het RelyOn Nutec oefencentrum in Amsterdam is gelegen aan het IJ en is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Vanaf Schiphol is het slechts 20 minuten rijden met de auto naar het oefencentrum. Reist u met het openbaar vervoer, dan is het slechts 15 minuten varen vanaf Centraal Station.

Het oefencentrum is gelegen in een betaald parkeren gebied.

Hotels

RelyOn Nutec heeft prijsafspraken met hotels in de nabijheid van het oefencentrum, waardoor u tegen een aantrekkelijk tarief kunt overnachten. Wij maken graag de reservering voor u.

Zie ook de andere RelyOn Nutec trainingscentra in Centraal Europa:

RelyOn Nutec Amsterdam

Contact informatie
+31 20 89 05 77 1 | bookingnl@relyonnutec.com

RelyOn Nutec Amsterdam

Tt. Melaniaweg 12
1033 ST Amsterdam

Routebeschrijving