Over RelyOn Nutec

Over RelyOn Nutec

  • Check icon Risicovrij annuleren
  • Check icon Realistisch trainen
  • Check icon Hooggekwalificeerde instructeurs

Deze RelyOn Nutec Beta website geeft u de mogelijkheid veiligheidstrainingen te boeken bij onze trainingscentra in Nederland, België en Duitsland. De belangrijkste focus ligt op de offshore, maritieme en GWO (wind) trainingen. Navigeer eenvoudig naar de training die u zoekt en boek online. Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste training of het maken van een boeking, neem dan contact met ons op via het contactformulier of via onderstaande contactgegevens:

Deze trainingscentra zijn onderdeel van de wereldwijde RelyOn Nutec organisatie. Op deze pagina kunt u meer lezen over onze wereldwijde organisatie of u kunt www.relyonnutec.com bezoeken voor meer informatie en ons brede portfolio van veiligheidstrainingen en digitale applicaties.

RelyOn Nutec – de wereldwijde organisatie

Uw wereldwijde partner voor veiligheidskritische sectoren – wij ondersteunen u bij het redden van levens en het beschermen van het milieu

Met een hoofdkantoor in Kopenhagen en wereldwijde beschikbaarheid hebben wij een lange historie in het leveren van compliance- en competentiediensten die meer dan 50 jaar teruggaat. Sinds het ontstaan van ons bedrijf zijn wij toonaangevend geweest in onze sector. Via de intelligente toepassing van vooruitstrevende technologie zijn we geëvolueerd naar een voorkeurs end-to-end partner voor onze klanten in het ontwikkelen en behouden van een veilige werkplek, waarbij ook het milieu wordt beschermd.

Transformeren van sectoren met behulp van digitale technologie
Ons toonaangevende portfolio van digitale applicaties biedt klanten in veiligheidskritische sectoren een modulaire benadering voor het managen van veiligheid in hun bedrijfsprocessen, terwijl de risico’s worden geminimaliseerd. Ons pakket van applicaties, waarbij gebruik gemaakt wordt van onze innovatieve cloudgebaseerde technologie, is gebouwd om klanten te laten kiezen uit een reeks applicaties passend bij hun behoeften. Dit betekent een revolutie voor de manier waarop bedrijven personeelsveiligheid, compliance en competentie kunnen bijhouden.

Streven naar duurzaamheid
Onze klanten zijn werkzaam in een reeks veiligheidskritische sectoren, inclusief de sectoren die de transitie naar een meer duurzame energietoevoer sturen. Aan hen leveren wij ultramoderne technologieën en diensten en trainingen die mensen veilig houden en het milieu beschermen.

Doordat veiligheid in ons DNA zit, zijn al onze diensten en oplossingen voor dit doel gebouwd en dekken ze de behoeften van al uw personeel, van operationeel tot de backoffice.

Veiligheids- en technische training op maat geleverd
Aangevuld met onze oplossingen voor digitaal leren, toonaangevende trainingsimulatoren en -toepassingen, leveren wij veiligheids- en technische training aan klanten over de hele wereld. Of de training nu op afstand wordt geleverd via één van onze applicaties, op één van onze wereldwijde faciliteiten, of op uw locatie, wij leveren de training daar waar die nodig is.

Ontwikkelen van personeel
We bedienen sectoren die een verhoogd risico hebben voor de veiligheid van hun mensen, hun materialen en het milieu.

Dit is in het kort wat wij doen:

  • Managen van personeel via onze managed service-oplossing om ervoor te zorgen dat zij compliant en competent zijn bij het betreden van hoog risico-omgevingen.
  • Ontwikkelen, leveren en onderhouden van simulatoren van wereldklasse op de plaats naar uw voorkeur en zorgen voor up-to-date cloudgebaseerde applicaties.
  • Delen van onze inhoudelijke expertise om u te helpen een veilige werkplek te bouwen en te behouden en uw materialen en het milieu te beschermen.
  • Ontwikkelen van en voorzien in ultramoderne, op zichzelf staande, software-applicaties en technologie die is ontwikkeld en op maat gemaakt om te voldoen aan de hoge veiligheids- en competentievereisten van veiligheidskritische sectoren.
  • Leveren van training met behulp van onze geavanceerde simulatietechnologie, digitaal via onze snelgroeiende bibliotheek van e-learning-opleidingen of praktisch in één van onze faciliteiten in de wereld.

Veiligheid is niet enkel ons werk – het zit in ons DNA. Onze fundamentele overtuiging is dat veiligheid een 360°-perspectief en -instelling vraagt. Door het toepassen van technologie helpen we onze klanten gezonde en veilige werkomgevingen te ontwikkelen en behouden, zodat zij over de juiste set vaardigheden beschikken om veilig te kunnen blijven in gevaarlijke en mogelijk levensbedreigende situaties.

We passen deze 360°-aanpak toe in hoe we onze activiteiten ontwikkelen en investeren in nieuwe technologie, diensten en oplossingen om voor te bereiden op een toenemend aantal risico’s en deze af te dekken.

Onze oplossingen
Onze oplossingen zijn gebouwd op de stevige fundering van ervaring uit het verleden. We hebben onze vaardigheden en kennis gecombineerd en versterkt binnen traditionele veiligheids- en overlevingstraining en hebben ultramoderne digitale capaciteiten toegevoegd, zoals e-learning, software-applicaties en simulatietechnologie. Hiermee zijn wij een wereldwijd verbonden digitaal en fysiek veiligheids- en competentiehuis geworden dat klanten in veiligheidskritische sectoren dient.

Training
Onze trainingsoplossingen zijn ontworpen volgens het principe van realistische en meeslepende trainingservaringen. Wereldwijd hebben wij het vermogen om verder te gaan dan veiligheids- en overlevingstraining, en meer geavanceerde en technische trainingen en bedrijfsdiensten te leveren. Hiermee helpen wij bedrijven hun algemene trainings- en competentiebehoeften beter te kunnen managen. Kennis en ervaring zijn overdraagbaar en we spelen een steeds belangrijkererol in het ontwikkelen van een veilige werkplek, waardoor we klanten in veiligheidskritische sectoren helpen de veiligheid te verbeteren.

Jaar na jaar kiezen klanten over de hele wereld voor ons en vertrouwen ze op ons omdat we betrouwbaarheid, competentie en duurzaamheid voorop stellen.

Naarmate de activiteiten en het personeel van onze klanten meer technisch werden, hebben we geïnvesteerd in nieuwe digitale manieren van leren, waardoor de trainingservaring steeds realistischer en efficiënter wordt gemaakt. Daarom bieden wij blended leren aan, waarbij het theoretische gedeelte van een opleiding via e-learning kan worden gevolgd. Op bepaalde locaties vormen simulatoren een steeds groter deel van ons trainingsaanbod, om scenario’s zo realistisch mogelijk te kunnen nabootsen.