Trainingen

  • Check icon Risicovrij annuleren
  • Check icon Realistisch trainen
  • Check icon Hooggekwalificeerde instructeurs
×
Zoeken
Locaties
Categorieën
Type certificering
Basis of herhaling
Training Omschrijving Prijs (vanaf) Boek nu
Veiligheidswacht bij betreding Aquafin riool-en rwzi infrastructuur

In de training Veiligheidswacht Aquafin leer je op een veilige en efficiënte manier riolen en waterzuiveringsinstallaties betreden.

525,00
Generic Portable Power Ascender Equipment Lift Basic Training

In deze training leert u hoe u de ActSafe winch op een juiste wijze kunt gebruiken. We zullen uitsluitend de lier gebruiken als materiaallift.

325,00
GWO Enhanced First Aid

De GWO Enhanced First Aid Training geeft deelnemers kennis en vaardigheden om gevorderde Eerste Hulp toe te passen in de windindustrie.

750,00
GWO Enhanced First Aid Refresher

In de GWO Enhanced First Aid Herhaling oefenen deelnemers hun kennis en vaardigheden op het gebied van uitgebreide Eerste Hulp.

550,00
GWO Basic Safety Refresher, All modules Offshore, Blended

De GWO Herhaling Basic Safety Training Offshore Blended Learning combineert online en praktische training en bespaart tijd op een oefencentrum.

1.095,00
Refresher Coxswain Lifeboat (conventional) (NOGEPA 2.7BC)

In de NOGEPA Herhaling Coxswain Conventional Lifeboat oefenen deelnemers hun vaardigheden in het voorbereiden, lanceren en besturen van een reddingsboot.

500,00
Basic Coxswain Lifeboat (freefall) (NOGEPA 2.7AF)

In de NOGEPA Coxswain Freefall Lifeboat training leren deelnemers een vrije val reddingsboot voor te bereiden, te lanceren en ermee te varen.

1.120,00
Basic Coxswain Lifeboat (conventional) (NOGEPA 2.7AC)

In de Basis Coxswain Conventional Lifeboat training leren deelnemers een conventionele reddingsboot voor te bereiden, lanceren en besturen.

1.120,00
Refresher Coxswain Lifeboat (freefall) (NOGEPA 2.7BF)

In de NOGEPA Herhaling Coxswain Freefall Lifeboat training oefenen deelnemers hun vaardigheden in de voorbereiding, lancering van en het varen met een vrije val reddingsboot.

500,00
Refresher Coxswain Lifeboats (conventional & freefall) & Refresher Coxswain Man Overboard (NOGEPA 2.7BC&F+2.3B)

In de Herhaling Coxswain Lifeboats & Man Overboard oefenen deelnemers hun vaardigheden op het gebied van conventionele reddingsboten en MOB boten.

1.145,00
Basic Coxswain Lifeboat (conventional & freefall) (NOGEPA 2.7AC&F)

In de Basis Coxswain Lifeboat (conventional & freefall) (NOGEPA 2.7AC&F) verkrijgen deelnemers kennis en vaardigheden in conventionele en vrije val boten.

1.525,00
Basic Man Overboard Coxswain (NOGEPA 2.3A)

In de Basis NOGEPA Man Overboard Coxswain (NOGEPA 2.3A) training leren deelnemers de staat van gereedheid en lancering van de MOB te bepalen.

1.225,00