Trainingen

  • Check icon Risicovrij annuleren
  • Check icon Realistisch trainen
  • Check icon Hooggekwalificeerde instructeurs
×
Zoeken
Locaties
Categorieën
Type certificering
Basis of herhaling
Training Omschrijving Prijs (vanaf) Boek nu
IGF Basic training

In de STCW IGF Basis Training leert bemanning veilig om te gaan met alternatieve brandstoffen, zoals LNG, LPG en methanol.

795,00
STCW Medical First Aid & Medical Care

In de STCW Medical First Aid & Medical Care leert u snel en efficiënt te handelen bij ongevallen en ziekte aan boord van een schip.

1.390,00
Security Awareness (STCW)

De STCW Security Awareness training is ontwikkeld voor zeevarenden om bij te kunnen dragen aan een verhoogde veiligheid op zee.

189,00
Refresher Fast Rescue Boats (STCW)

In de STCW Herhaling PFRB oefenen zeevarenden hun vaardigheden om als stuurman van een Fast Rescue Boot op te kunnen treden in noodsituaties.

655,00
Fast Rescue Boats (STCW)

In de STCW PFRB verkrijgen zeevaren kennis en vaardigheden over het lanceren en manouvreren van een fast rescue boat tijdens noodsituaties.

1.200,00
Refresher Proficiency in Survival Craft and Rescue Boats (STCW)

In de STCW Herhaling PSCRB oefenen zeevarenden hun vaardigheden in het uitvoeren van reddingsbootoperaties tijdens noodsituaties op zee.

565,00
Proficiency in Survival Craft and Rescue Boats (STCW)

De STCW PSCRB training is bestemd voor zeevarenden die tijdens noodsituaties de verantwoordelijkheid moeten nemen voor de reddingsbootoperaties.

1.200,00
Refresher Advanced Firefighting (STCW)

De STCW Herhaling Advanced Firefighting helpt Emergency Response Leaders hun tactische brandbestrijdingsvaardigheden te verbeteren.

825,00
Advanced Firefighting (STCW)

In de STCW Advanced Firefighting leren Emergency Response Leaders tactische vaardigheden om een brand te voorkomen, bestrijden en onderzoeken.

1.390,00
Refresher Basic Training (STCW)

In de STCW Herhaling Basic Training oefenen zeevarenden hun noodzakelijke kennis, begrip en vaardigheden om hun rol effectief en veilig uit te voeren.

515,00
Confined Spaces Entry and Rescue

Deze training is voor medewerkers werkzaam in hoog-risico industrieën die werken in en slachtoffers moeten redden uit besloten ruimten.

395,00
DGUV Confined Space

Deze DGUV gecertificeerde Besloten Ruimte training is voor medewerkers die werkzaamheden verrichten in besloten ruimten.

390,00