Trainingen

  • Check icon Risicovrij annuleren
  • Check icon Realistisch trainen
  • Check icon Hooggekwalificeerde instructeurs
×
Zoeken
Locaties
Categorieën
Type certificering
Basis of herhaling
Training Omschrijving Prijs (vanaf) Boek nu
Generic Portable Power Ascender Equipment Lift Basic Training

In deze training leert u hoe u de ActSafe winch op een juiste wijze kunt gebruiken. We zullen uitsluitend de lier gebruiken als materiaallift.

325,00
GWO Enhanced First Aid

De GWO Enhanced First Aid Training geeft deelnemers kennis en vaardigheden om gevorderde Eerste Hulp toe te passen in de windindustrie.

750,00
GWO Enhanced First Aid Refresher

In de GWO Enhanced First Aid Herhaling oefenen deelnemers hun kennis en vaardigheden op het gebied van uitgebreide Eerste Hulp.

550,00
GWO Basic Safety Refresher, All modules Offshore, Blended

De GWO Herhaling Basic Safety Training Offshore Blended Learning combineert online en praktische training en bespaart tijd op een oefencentrum.

1.095,00
DGUV EUP Grundkurs

In de DGUV EuP basis training worden medewerkers uit de windindustrie die niet elektrisch onderlegd zijn getraind om veilig aan elektrisch apparatuur te werken.

225,00
DGUV EUP Wiederholung

In de DGUV EuP herhalingstraining oefenen medewerkers uit de windindustrie die niet elektrisch onderlegd zijn hun vaardigheden.

150,00
GWO Basic Technical Training

Alle nieuwe technici die werken voor bedrijven die lid zijn van GWO en hun leveranciers dienen de GWO Basic Technical Training voltooien.

1.125,00
GWO Manual Handling

In de GWO Manual Handling module worden deelnemers bewust gemaakt van het op een juiste en veilige manier handmatig verplaatsen van lasten.

120,00
GWO Manual Handling Refresher

In de GWO Manual Handling herhaling oefenen de deelnemers in het correct toepassen van manual handling technieken om veilig te kunnen werken.

120,00
GWO Sea Survival Refresher

In de GWO Sea Survival Herhalingstraining oefenen deelnemers hun vaardigheden op het gebied van overleven op zee, Eerste Hulp en evacuatie.

335,00
GWO Basic Safety Training Refresher, all modules

In de GWO BST Herhaling oefenen deelnemers hun vaardigheden in First Aid, Working at Height, Manual Handling, Fire Awareness and Sea Survival.

1.095,00
GWO Basic Safety Training, all modules

In de GWO Basic Safety Training leren medewerkers die nieuw zijn in de windindustrie basis kennis en vaardigheden om veilig te kunnen werken.

1.495,00