Trainingen

  • Check icon Risicovrij annuleren
  • Check icon Realistisch trainen
  • Check icon Hooggekwalificeerde instructeurs
×
Zoeken
Locaties
Categorieën
Type certificering
Basis of herhaling
Training Omschrijving Prijs (vanaf) Boek nu
GWO Basic Safety Refresher, All modules Offshore, Blended

De GWO Herhaling Basic Safety Training Offshore Blended Learning combineert online en praktische training en bespaart tijd op een oefencentrum.

1.095,00
Refresher Coxswain Lifeboat (conventional) (NOGEPA 2.7BC)

In de NOGEPA Herhaling Coxswain Conventional Lifeboat oefenen deelnemers hun vaardigheden in het voorbereiden, lanceren en besturen van een reddingsboot.

500,00
Basic Coxswain Lifeboat (freefall) (NOGEPA 2.7AF)

In de NOGEPA Coxswain Freefall Lifeboat training leren deelnemers een vrije val reddingsboot voor te bereiden, te lanceren en ermee te varen.

1.120,00
Basic Coxswain Lifeboat (conventional) (NOGEPA 2.7AC)

In de Basis Coxswain Conventional Lifeboat training leren deelnemers een conventionele reddingsboot voor te bereiden, lanceren en besturen.

1.120,00
Refresher Coxswain Lifeboat (freefall) (NOGEPA 2.7BF)

In de NOGEPA Herhaling Coxswain Freefall Lifeboat training oefenen deelnemers hun vaardigheden in de voorbereiding, lancering van en het varen met een vrije val reddingsboot.

500,00
Basic Coxswain Lifeboat (conventional & freefall) (NOGEPA 2.7AC&F)

In de Basis Coxswain Lifeboat (conventional & freefall) (NOGEPA 2.7AC&F) verkrijgen deelnemers kennis en vaardigheden in conventionele en vrije val boten.

1.525,00
Basic Man Overboard Coxswain (NOGEPA 2.3A)

In de Basis NOGEPA Man Overboard Coxswain (NOGEPA 2.3A) training leren deelnemers de staat van gereedheid en lancering van de MOB te bepalen.

1.225,00
Refresher Man Overboard Coxswain (NOGEPA 2.3B)

In de Herhaling Man Overboard Coxswain (NOGEPA 2.3B) oefenen deelnemers hun vaardigheden in het bepalen van de staat van paraatheid en lancering van de MOB.

655,00
Refresher Coxswain Lifeboat (conventional & freefall) (NOGEPA 2.7BC&F)

In de Herhalingstraining Coxswain Lifeboat (NOGEPA 2.7BC&F) oefenen deelnemers hun kennis en vaardigheden in conventionele en vrijeval boten.

665,00
ERRV Crew Initial Training Shipboard Operations (OPITO)

De OPITO ERRV Crew ITSO is ontworpen om te voldoen aan de initiële opleidingsvereisten voor alle toekomstige ERRV bemanningsleden.

1.130,00
Basic Leader Fire Fighting & Rescue Team Offshore (NOGEPA 2.8A)

In de NOGEPA Leader Firefighting and Rescue Team Offshore worden leiders van brandbestrijdingsteams voorbereid om deze teams aan te sturen.

865,00
Calamity Control (NOGEPA 2.10A)

In de NOGEPA 2.10 Calamity Control worden OIM’s die verantwoordelijk zijn voor een kleine crew en Control Room Operators getraind in het omgaan met grote incidenten aan boord.

975,00