Trainingen

  • Check icon Risicovrij annuleren
  • Check icon Realistisch trainen
  • Check icon Hooggekwalificeerde instructeurs
×
Zoeken
Locaties
Categorieën
Type certificering
Basis of herhaling
Training Omschrijving Prijs (vanaf) Boek nu
GWO Enhanced First Aid

De GWO Enhanced First Aid Training geeft deelnemers kennis en vaardigheden om gevorderde Eerste Hulp toe te passen in de windindustrie.

750,00
GWO Enhanced First Aid Refresher

In de GWO Enhanced First Aid Herhaling oefenen deelnemers hun kennis en vaardigheden op het gebied van uitgebreide Eerste Hulp.

550,00
GWO Basic Safety Refresher, All modules Offshore, Blended

De GWO Herhaling Basic Safety Training Offshore Blended Learning combineert online en praktische training en bespaart tijd op een oefencentrum.

1.095,00
Basic Coxswain Lifeboat (conventional & freefall) (NOGEPA 2.7AC&F)

In de Basis Coxswain Lifeboat (conventional & freefall) (NOGEPA 2.7AC&F) verkrijgen deelnemers kennis en vaardigheden in conventionele en vrije val boten.

1.525,00
STCW Medical First Aid & Medical Care

In de STCW Medical First Aid & Medical Care leert u snel en efficiënt te handelen bij ongevallen en ziekte aan boord van een schip.

1.390,00
GWO Basic Technical Training

Alle nieuwe technici die werken voor bedrijven die lid zijn van GWO en hun leveranciers dienen de GWO Basic Technical Training voltooien.

1.125,00
GWO Sea Survival Refresher Blended

Combineer online en praktische training in de GWO Sea Survival Herhaling Blended Learning met slechts een halve dag op een trainingscentrum.

315,00
GWO Working at Heights Refresher Blended

Combineer online en praktische training in de GWO Working at Height Herhaling Blended Learning met slechts 1 dag op een trainingscentrum.

335,00
GWO Fire Awareness Refresher Blended

Combineer online en praktische training in de GWO Fire Awareness Herhaling Blended Learning met slechts een halve dag op een trainingscentrum.

195,00
GWO Manual Handling Refresher Blended

Combineer online en praktische training in de GWO Manual Handling Herhaling Blended Learning met slechts een halve dag op een trainingscentrum.

110,00
GWO First Aid Refresher Blended

Combineer online en praktische training in de GWO First Aid Herhaling Blended Learning met slechts 1 dag op een trainingscentrum.

175,00
GWO Basic Safety Refresher, All modules Onshore, Blended

De GWO Herhaling Basic Safety Training Onshore Blended Learning combineert online en praktische training en bespaart tijd op een oefencentrum.

917,00