Trainingen

  • Check icon Risicovrij annuleren
  • Check icon Realistisch trainen
  • Check icon Hooggekwalificeerde instructeurs
×
Zoeken
Locaties
Categorieën
Type certificering
Basis of herhaling
Training Omschrijving Prijs (vanaf) Boek nu
Generic Portable Power Ascender Equipment Lift Basic Training

In deze training leert u hoe u de ActSafe winch op een juiste wijze kunt gebruiken. We zullen uitsluitend de lier gebruiken als materiaallift.

325,00
GWO Enhanced First Aid

De GWO Enhanced First Aid Training geeft deelnemers kennis en vaardigheden om gevorderde Eerste Hulp toe te passen in de windindustrie.

750,00
GWO Enhanced First Aid Refresher

In de GWO Enhanced First Aid Herhaling oefenen deelnemers hun kennis en vaardigheden op het gebied van uitgebreide Eerste Hulp.

550,00
GWO Basic Safety Refresher, All modules Offshore, Blended

De GWO Herhaling Basic Safety Training Offshore Blended Learning combineert online en praktische training en bespaart tijd op een oefencentrum.

1.095,00
GWO Manual Handling

In de GWO Manual Handling module worden deelnemers bewust gemaakt van het op een juiste en veilige manier handmatig verplaatsen van lasten.

120,00
GWO Manual Handling Refresher

In de GWO Manual Handling herhaling oefenen de deelnemers in het correct toepassen van manual handling technieken om veilig te kunnen werken.

120,00
GWO Sea Survival Refresher

In de GWO Sea Survival Herhalingstraining oefenen deelnemers hun vaardigheden op het gebied van overleven op zee, Eerste Hulp en evacuatie.

335,00
GWO Fire Awareness

In de GWO Fire Awareness module leren deelnemers basis kennis en vaardigheden aan in het voorkomen van branden en effectief bestrijden van initiële branden.

195,00
GWO Fire Awareness Refresher

In de GWO Fire Awareness Herhalingsmodule oefenen deelnemers hun vaardigheden in het voorkomen en effectief bestrijden van initiële branden.

195,00
GWO Sea Survival

De GWO Sea Survival module bestaat uit praktische training in boat transfer, Eerste Hulp, evacuatie en overlevingstechnieken.

335,00
GWO First Aid Refresher

In de GWO First Aid herhalingsmodule oefenen deelnemers hun kennis en vaardigheden om op een veilige en effectieve manier Eerste Hulp te verlenen.

175,00
GWO First Aid

In de praktische GWO First Aid module leren deelnemer op een veilige en effectieve manier Eerste Hulp toe te passen in een windturbine omgeving.

245,00