Trainingen

  • Check icon Risicovrij annuleren
  • Check icon Realistisch trainen
  • Check icon Hooggekwalificeerde instructeurs
×
Zoeken
Locaties
Categorieën
Type certificering
Basis of herhaling
Training Omschrijving Prijs (vanaf) Boek nu
GWO Sea Survival Refresher

In de GWO Sea Survival Herhalingstraining oefenen deelnemers hun vaardigheden op het gebied van overleven op zee, Eerste Hulp en evacuatie.

335,00
GWO Manual Handling Refresher

In de GWO Manual Handling herhaling oefenen de deelnemers in het correct toepassen van manual handling technieken om veilig te kunnen werken.

120,00
GWO Manual Handling

In de GWO Manual Handling module worden deelnemers bewust gemaakt van het op een juiste en veilige manier handmatig verplaatsen van lasten.

120,00
GWO Basic Technical Training

Alle nieuwe technici die werken voor bedrijven die lid zijn van GWO en hun leveranciers dienen de GWO Basic Technical Training voltooien.

1.125,00
DGUV EUP Wiederholung

In de DGUV EuP herhalingstraining oefenen medewerkers uit de windindustrie die niet elektrisch onderlegd zijn hun vaardigheden.

150,00
DGUV EUP Grundkurs

In de DGUV EuP basis training worden medewerkers uit de windindustrie die niet elektrisch onderlegd zijn getraind om veilig aan elektrisch apparatuur te werken.

225,00
GWO Sea Survival

De GWO Sea Survival module bestaat uit praktische training in boat transfer, Eerste Hulp, evacuatie en overlevingstechnieken.

335,00
GWO Fire Awareness

In de GWO Fire Awareness module leren deelnemers basis kennis en vaardigheden aan in het voorkomen van branden en effectief bestrijden van initiële branden.

195,00
GWO First Aid Refresher

In de GWO First Aid herhalingsmodule oefenen deelnemers hun kennis en vaardigheden om op een veilige en effectieve manier Eerste Hulp te verlenen.

175,00
GWO Enhanced First Aid incl. DGUV

De GWO Enhanced First Aid (incl. DGUV) training geeft deelnemers de kennis en vaardigheden om gevorderde Eerste Hulp toe te passen in een wind turbine omgeving.

540,00
GWO Enhanced First Aid Refresher incl. DGUV

In de GWO Enhanced First Aid (incl. DGUV) herhalingstraining oefenen deelnemers hun vaardigheden in Enhanced First Aid specifiek voor de windindustrie.

420,00
GWO First Aid

In de praktische GWO First Aid module leren deelnemer op een veilige en effectieve manier Eerste Hulp toe te passen in een windturbine omgeving.

245,00