Trainingen

  • Check icon Risicovrij annuleren
  • Check icon Realistisch trainen
  • Check icon Hooggekwalificeerde instructeurs
×
Zoeken
Locaties
Categorieën
Type certificering
Basis of herhaling
Training Omschrijving Prijs (vanaf) Boek nu
BOSIET+CA-EBS (OPITO/NOGEPA)

De OPITO BOSIET / NOGEPA 0.5a is de noodzakelijke training voordat u kunt reizen naar en werken op een offshore mijnbouwinstallatie.

1.095,00
BOSIET Blended (OPITO)

In de OPITO E-BOSIET worden de theoretische elementen aangeboden in een e-learning waardoor de praktische training slechts 1 dag duurt.

925,00
ERRV Crew Initial Training Shipboard Operations (OPITO)

De OPITO ERRV Crew ITSO is ontworpen om te voldoen aan de initiële opleidingsvereisten voor alle toekomstige ERRV bemanningsleden.

1.130,00
HUET+CA-EBS (OPITO)

De OPITO Helicopter Underwater Escape Training (HUET) is bestemd personeel dat voor een kort bezoek naar een offshore installatie reist.

630,00
CA-EBS (OPITO)

De CA-EBS Training is voor offshore personeel dat met een helikopter naar een platform reist en een CA-EBS kan gebruiken in een noodsituatie.

95,00
Travel Safely by Boat (OPITO)

In de OPITO Travel Safely by Boat leren deelnemers hoe zij veilig per boot kunnen reizen naar en van een offshore mijnbouwinstallatie.

205,00
FOET+CA-EBS (OPITO/NOGEPA)

De OPITO FOET / NOGEPA 0.5b is de verplichte eendaagse herhaling veiligheidstraining voor de offshore olie en gas industrie.

695,00
Basic Offshore First Aid (NOGEPA 2.2A)

De Basis Offshore First Aid training is voor leden van een Emergency Response Team die aangewezen zijn Eerste Hulp te verlenen.

890,00
Refresher Offshore First Aid (NOGEPA 2.2B)

In de Herhaling Offshore Eerste Hulp training oefenen leden van een Emergency Response Team hun kennis en vaardigheden in Eerste Hulp.

575,00