Trainingen

  • Check icon Risicovrij annuleren
  • Check icon Realistisch trainen
  • Check icon Hooggekwalificeerde instructeurs
×
Zoeken
Locaties
Categorieën
Type certificering
Basis of herhaling
Training Omschrijving Prijs (vanaf) Boek nu
GWO Enhanced First Aid Refresher

In de GWO Enhanced First Aid Herhaling oefenen deelnemers hun kennis en vaardigheden op het gebied van uitgebreide Eerste Hulp.

550,00
GWO Enhanced First Aid

De GWO Enhanced First Aid Training geeft deelnemers kennis en vaardigheden om gevorderde Eerste Hulp toe te passen in de windindustrie.

750,00
GWO Basic Safety Refresher, All modules Offshore, Blended

De GWO Herhaling Basic Safety Training Offshore Blended Learning combineert online en praktische training en bespaart tijd op een oefencentrum.

1.095,00
GWO Manual Handling Refresher

In de GWO Manual Handling herhaling oefenen de deelnemers in het correct toepassen van manual handling technieken om veilig te kunnen werken.

120,00
GWO Manual Handling

In de GWO Manual Handling module worden deelnemers bewust gemaakt van het op een juiste en veilige manier handmatig verplaatsen van lasten.

120,00
GWO Basic Technical Training

Alle nieuwe technici die werken voor bedrijven die lid zijn van GWO en hun leveranciers dienen de GWO Basic Technical Training voltooien.

1.125,00
GWO Sea Survival Refresher

In de GWO Sea Survival Herhalingstraining oefenen deelnemers hun vaardigheden op het gebied van overleven op zee, Eerste Hulp en evacuatie.

335,00
GWO Sea Survival

De GWO Sea Survival module bestaat uit praktische training in boat transfer, Eerste Hulp, evacuatie en overlevingstechnieken.

335,00
GWO Fire Awareness Refresher

In de GWO Fire Awareness Herhalingsmodule oefenen deelnemers hun vaardigheden in het voorkomen en effectief bestrijden van initiële branden.

195,00
GWO Fire Awareness

In de GWO Fire Awareness module leren deelnemers basis kennis en vaardigheden aan in het voorkomen van branden en effectief bestrijden van initiële branden.

195,00
GWO Basic Safety Training, all modules

In de GWO Basic Safety Training leren medewerkers die nieuw zijn in de windindustrie basis kennis en vaardigheden om veilig te kunnen werken.

1.495,00
GWO Basic Safety Training Refresher, all modules

In de GWO BST Herhaling oefenen deelnemers hun vaardigheden in First Aid, Working at Height, Manual Handling, Fire Awareness and Sea Survival.

1.095,00