Trainingen

  • Check icon Risicovrij annuleren
  • Check icon Realistisch trainen
  • Check icon Hooggekwalificeerde instructeurs
×
Zoeken
Locaties
Categorieën
Type certificering
Basis of herhaling
Training Omschrijving Prijs (vanaf) Boek nu
STCW Medical First Aid & Medical Care

In de STCW Medical First Aid & Medical Care leert u snel en efficiënt te handelen bij ongevallen en ziekte aan boord van een schip.

1.390,00
Advanced Firefighting (STCW)

In de STCW Advanced Firefighting leren Emergency Response Leaders tactische vaardigheden om een brand te voorkomen, bestrijden en onderzoeken.

1.390,00
Refresher Advanced Firefighting (STCW)

De STCW Herhaling Advanced Firefighting helpt Emergency Response Leaders hun tactische brandbestrijdingsvaardigheden te verbeteren.

825,00
Proficiency in Survival Craft and Rescue Boats (STCW)

De STCW PSCRB training is bestemd voor zeevarenden die tijdens noodsituaties de verantwoordelijkheid moeten nemen voor de reddingsbootoperaties.

1.200,00
Refresher Proficiency in Survival Craft and Rescue Boats (STCW)

In de STCW Herhaling PSCRB oefenen zeevarenden hun vaardigheden in het uitvoeren van reddingsbootoperaties tijdens noodsituaties op zee.

565,00
Fast Rescue Boats (STCW)

In de STCW PFRB verkrijgen zeevaren kennis en vaardigheden over het lanceren en manouvreren van een fast rescue boat tijdens noodsituaties.

1.200,00
Refresher Fast Rescue Boats (STCW)

In de STCW Herhaling PFRB oefenen zeevarenden hun vaardigheden om als stuurman van een Fast Rescue Boot op te kunnen treden in noodsituaties.

655,00
Security Awareness (STCW)

De STCW Security Awareness training is ontwikkeld voor zeevarenden om bij te kunnen dragen aan een verhoogde veiligheid op zee.

189,00
Basic Training (STCW)

De STCW Basic Training geeft zeevarenden de nodige kennis, begrip en vaardigheden om hun rol als zeevarende effectief en veilig uit te voeren.

995,00
Refresher Basic Training (STCW)

In de STCW Herhaling Basic Training oefenen zeevarenden hun noodzakelijke kennis, begrip en vaardigheden om hun rol effectief en veilig uit te voeren.

515,00
2-Combi Refresher BT+AFF (STCW)

De driedaagse STCW BT en AFF is de combinatie herhalingstraining van Basic Training en Advanced Firefighting bestemd voor zeevarenden.

1.075,00
2-Combi Refresher BT+PSCRB (STCW)

De STCW BT en PSCRB is de combinatie herhalingstraining van de Basic Training en Proficiency in Survival Craft and Rescue Boats voor zeevarenden.

970,00