×
Uw selectie
Image for GWO Manual Handling

GWO Manual Handling

 • Check icon Risicovrij annuleren
 • Check icon Realistisch trainen
 • Check icon Hooggekwalificeerde instructeurs
 • Aantal dagen
  0.5 dag
 • Certificaat
  GWO
 • Categorie
  Wind
 • Prijs per deelnemer, vanaf
  €120,00

Beschrijving

In de GWO gecertificeerde training het handmatig verplaatsen van lasten (GWO Manual Handling) worden technieken aangeleerd met als doel om risico’s zoveel mogelijk te beperken en om bij te dragen aan een veiligere werkomgeving in de windindustrie. Er wordt getraind in praktische vaardigheden op werkplekken met beperkte bewegingsruimte.
Deze module van de basis veiligheidstraining is opgesteld volgens de richtlijnen van de Global Wind Organization (GWO).

De doelstellingen van deze module zijn om de deelnemers bewust te maken, door middel van theoretische en praktische training, om goede technieken toe te passen bij het manueel verplaatsen van lasten en op een veilige manier werkzaamheden uit te voeren in de windturbine industrie, conform de GWO richtlijnen voor Manual Handling.

Doelgroep

Personeel dat werkzaam zal zijn in de windindustrie of aanverwante gebieden en werkzaamheden uit gaat voeren in een windturbineomgeving, meestal fysiek in een windturbine of onshore windconstructie.

Het betreft personeel dat functies uitvoert die zijn beoordeeld op de risico’s door hun werkgever of werkplek, waarbij training conform een of meer modules van de BST-standaard de geïdentificeerde risico’s kan verminderen.

Vereisten voor deelname en geldigheid

Alle deelnemers aan de GWO Basic Safety Training dienen medisch fit te zijn om deel te kunnen nemen aan de training.

Het certificaat is 2 jaar geldig.

Training op aanvraag

Deze training is momenteel niet beschikbaar voor online boeking. Neem contact op met onze afdeling customer service voor beschikbare data.

Contact
Uw selectie