×
Uw selectie
Image for OIM-CR (OPITO)

OIM-CR (OPITO)

 • Check icon Risicovrij annuleren
 • Check icon Realistisch trainen
 • Check icon Hooggekwalificeerde instructeurs
 • Aantal dagen
  1 dag
 • Certificaat
  OPITO
 • Categorie
  Offshore
 • Prijs per deelnemer, vanaf
  €6900,00

Beschrijving

De OPITO gecertificeerde OIM Controlling Emergencies assessment bepaalt of een Offshore Installation Manager competent bevonden is om een goed getraind Emergency Management Team aan te sturen in geval van grote incidenten aan boord van een offshore installatie. Tijdens dit assessment wordt vastgesteld of de deelnemer in staat effectief leiderschap te tonen tijdens grote incidenten aan boord van een offshore installatie.

Met behulp van drie realistische scenario’s per deelnemer, passend bij hun dagelijkse werkzaamheden, worden zij geobserveerd in hun capaciteiten in het managen en communiceren van een crisissituatie. De scenario’s variëren van brand, aanvaringen, helikopter incidenten, gaslekken etc. De deelnemer dient tijdens de training een team van minimaal 4 personen aan te sturen. Dit team kan bestaan uit collega’s of uit acteurs die RelyOn Nutec kan aanleveren.

Doelgroep

Dit assessmentprogramma is bedoeld voor personeel dat op het punt staat om een OIM-functie te krijgen of die al werkzaam is als OIM op een offshore mijnbouwinstallatie.

Vereisten voor deelname en geldigheid

Voorafgaand aan het formele assessment, dient de deelnemer schriftelijk bewijs te overleggen dat hij gekwalificeerd is om op te treden als een OIM en een leidende rol heeft gespeeld bij het voorbereiden op noodsituaties op een offshore E & P-installatie (volgens element 1.1 van OPITO OIM CE-norm).

Het certificaat heeft geen vervaldatum.

Training op aanvraag

Deze training is momenteel niet beschikbaar voor online boeking. Neem contact op met onze afdeling customer service voor beschikbare data.

Contact
Uw selectie